Andres opplevelser

 
Barnas-Soevnservice-andres-opplevelser.jpg
 
Vi tok kontakt med Nina da vår datter var 4mnd, siden vi gjerne ville hun at skulle sove i egen seng. Vår datter ville ikke sove på egen hånd og hver gang vi prøvde å legge henne ned i sengen hylskrek hun. Dette skapte masse stress og frustrasjon hos både oss foreldre og men også for vår datter.

Vi tok derfor kontakt med Nina som fra det første tok godt av oss. Hun brukte tid til å forklare hva prinsippene gikk ut på og hva som passet for vår datter basert på hennes alder. Det ble tatt hensyn til vår hverdag og vi fikk lagt en plan med mange gode råd og god oppfølgning. Vi startet i det små og selv om der fortsatt var dager fylt med gråt hadde vi gode redskaper og god støtte på hvordan vi skulle takle dette.

Vi lærte vår datter til å sove i egen seng på en god og ikke stressfull måte. Nina ga gode råd og god oppfølgning hele veien. Vi kan på det varmeste anbefale Nina hvis dere har utfordringer med søvn eller bare vil ha noen gode råd og tips. Den hjelp vi fikk var gull verdt.
— Gurunn & Anders
Barnas-Soevnservice-kontakt-meg.jpg

Tilbakemelding etter hjelp til barn på 18 måneder.

Vi fikk hjelp av Nina fordi vårt barn ikke klarte å finne ro og sove selv i egen seng. Vårt barn sov sammen med oss fra barnet var født til det var ca 18 måneder. Barnet våknet dersom vi prøvde å flytte det over til egen seng etter at det hadde sovnet i foreldrene sin seng, eller dersom mor/far prøvde å stå opp etter at barnet hadde sovnet, gikk det ikke lange tiden før barnet våknet å panikkgråt. Dette var noe vi ønsket å få endret på, da dette tok mye tid, energi og gjorde at vi som par ikke hadde noe alenetid etter at barnet var lagt på kvelden.

Så med Nina sine tips og sin støtte gav det oss foreldre motivasjon og tålmodighet til å få endret dette mønsteret som barnet hadde vent seg til. Det tok tid, men det er verd det!
Hun hadde en ro, tålmodighet, og masse gode forslag til hvordan vi skulle få dette til uten at det føles ukomfortabelt for oss foreldre. Vi foreldre var selv med på å få laget en fremdriftsplan for å nå målet, noe som gjør det enklere og gjennomføre for oss. Anbefaler Nina på det varmeste!!! Ikke nøl med å ta kontakt med henne.
Eneste vi angrer på at hvorfor gjorde vi ikke dette før?
— Hege
Barnas-Soevnservice-For-nyfoedte-smaabarn-og-spedbarn.jpg

Vi kan anbefale Nina på det sterkeste.

Vi slet mye med dagsovingen og gutten vår kunne sove ned i en halvtime om dagen fra han var 6 mnd gammel. Vi tok kontakt med Nina og hun gav oss uvurdelig hjelp til å forstå barnet vårt og gi oss verktøyet vi trengte for å få til mer søvn.

Vi var relativt skeptiske til å starte med da vi mente dette var noe vi burde få til selv, men det var ikke på noe tidspunkt i hjelpen der Nina fremstod belærende ovenfor oss. Dette hjalp både på selvfølelsen ovenfor mestring av eget barn, og også på å ønske å gjøre endringer som hun foreslo.

Nina er en avslappet person som la mye vekt på at vi ikke nødvendigvis gjorde noe feil, men at det var metoder man kunne prøve for å gjøre ting annerledes.. Ved dialog og metoder som var tilpasset vårt barn fikk gutten vår endelig lange søvnperioder.
— Heidi & Jørn

(Omtaler ble gitt av personer som mottok gratis tjeneste)

 

Vil du vite mer om priser og hvordan det foregår?