Om Barnas søvnservice

Barnas-Soevnservice-skaansom-hjelp-til-aa-sove.jpg
 

Hvem er denne søvnkonsulenten?

 Foto: Monica Haugen

 Foto: Monica Haugen

Jeg er Nina og er søvnkonsulent for barn. Jeg gir råd og veiledning til familier som har barn i alderen 0-6 år og opplever søvnproblemer.

Jeg er mamma og kan assosiere meg med søvnproblemer både som forelder og som søvnkonsulent. Min egen datter strevde med å sove, og det ble ikke bedre.
Hele familien trengte søvn og en myk og gradvis løsning som lot oss som foreldre være tilstede og støtte datteren vår i prosessen. Løsningen ble en Gentle Sleep Coach(®) som satte seg godt inn i vår situasjon, og ga oss en plan som vi var komfortable med å gjennomføre.
 

The Gentle Sleep Coach(®)-programmet er det første og mest omfattende faglige opplærings- og sertifiseringsprogrammet som er tilgjengelig for søvnkonsulenter. Programmet omfatter over 80 timer med opplæring. Fakultetet inkluderer to leger, en psykolog, en advokat, en ammehjelper, barselsdoulaer og en familieterapeut. Hver søvnkonsulent må bestå en eksamen og evaluering med Kim West, LCSW-C (også kjent som «Sleep Lady(®)») som har hjulpet slitne foreldre i over 17 år. Kontinuerlig evaluering og avansert opplæring er nødvendig for å beholde sertifiseringen Gentle Sleep Coach(®).

 • Om kurset
 • Min utdanning
 • Spesialutdanning

Om kurset

Om kurset

 • Grunnleggende rådgivning og barns utvikling
 • Søvnens vitenskap og alderstilpassede teknikker for å hjelpe foreldre med barn i alderen 6 måneder til 6 år
 • Sikker tilknytningsteori
 • Støtte til den ammende moren

Opplæringen inkluderte også foredrag med flere spesialister:

 • Postpartum Depression med Dr. Shoshana Bennett, forfatter og ledende spesialist i barselsdepresjon
 • Medical Conditions and Sleep Apnea in Children ledet av Dr Lewis Kass, Director of Children´s Sleep Center
 • Reflux and Sleep ledet av Dr Anthony Loizides, pediatrisk gastroenterolog.

Min utdanning

Min utdanning

 • Infant Mental Health On Line, The University of Warwick
 • Infant Mental Health and Development Foundation Program, The Wonder Weeks Academy
 • Babies in mind: Why the Parent´s Mind Matters, The University of Warwick
 • Early Brain and Child Development: Sleep Problems, American Academy of Pediatrics
 • Newborn Sleep Education Course, The International Postpartum Care Institute
 • Gentle Sleep Coach(®) Training and Certification Program (januar 2016)
 • Bachelor i sosialantropologi, Universitetet i Bergen Bacheloroppgave: Spedbarnsernæring: Hvordan kontrasteres morsmelk og amming kulturelt med morsmelkerstatning og dyremelk, og hvordan påvirker kulturelle elementer mating?
 • Årsstudium i psykologi, Høgskolen i Lillehammer

Spesialutdanning

Spesialutdanning om spedbarn i alderen 4-6 måneder

GSC-programmet omfatter også en eksklusiv avansert modul. Modulen fokuserer spesielt på hvordan man arbeider forsiktig med spedbarn i alderen 4 til 5 måneder. Denne modulen, som jeg også har gjennomført, består av over 40 timer med undervisning og mentorer.

Pensum inkluderte:

 • Inngående kunnskap om den skjøre naturen til spedbarn under 6 måneder, og hvordan du kan vurdere alle elementene ved deres trivsel.
 • Nåværende forskningsbaserte retningslinjer og instruksjoner om hvordan man kan evaluere 4-6 måneder gamle babyer og familien, samt finne ut om barnet er klart for å lære å sove.
 • Skånsomme søvnmetoder- og strategier som er effektive og utviklingsmessig passende for den unge babyen.

Denne spesialutdanningen er utformet for å gi søvnkonsulenter den kunnskapen, utdanningen og alle de verktøyene og ressursene de trenger for å kunne jobbe med familier med babyer i 4-6 måneders alder på en trygg, sunn og utviklingsmessig passende måte.

Smiley face
 
 

Selv små eventyrere må sove, men innimellom er det ikke så lett.

Det er slitsomt å være en liten utforsker i en stor verden, og selv ivrige eventyrere må hvile innimellom. Noe som ikke alltid er like lett i en liten kropp full av store inntrykk.

Mange småbarnsfamilier opplever søvnproblemer. Ingen barn er like, og dermed finnes det heller ikke én løsning for alle.

Sammen med barnets foreldre, skreddersyr jeg en personlig plan som tar hensyn til deres forventninger og barnets evner og forutsetninger. Det er ikke nødvendig å la barnet gråte ut, derimot oppfordrer jeg til å hele tiden respondere på en forutsigbar måte mens vi gradvis faser ut negative søvnassosiasjoner.

Jeg gir råd og veiledning til familier som har barn i alderen 0-6 år.

Prøv med en gratis 15 minutters konsultasjon idag!


Andres opplevelser

...Vi lærte vår datter til å sove i egen seng på en god og ikke stressfull måte. Nina ga gode råd og god oppfølgning hele veien.

Vi kan på det varmeste anbefale Nina hvis dere har utfordringer med søvn eller bare vil ha noen gode råd og tips. Den hjelp vi fikk var gull verdt.
— GURUNN & ANDERS
 
 

Opplysning om klagemuligheter

Hvis du vil klage over en tjeneste kjøpt hos meg, kan du inngi en klage til:
Forbrukerrådet
Fred Olsens gate 1
0152 Oslo

Du kan klage til Forbrukerrådet via www.forbrukerradet.no

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her - http://ec.europa.eu/odr